Teollisuussähköasennukset tarpeidesi mukaan Savonlinnassa ja lähialueilla

Yhteystietomme

Teollisuussähköasennus on Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:n erikoisosaamista. Toteutamme asennukset aina ammattitaidolla ja aikatauluista kiinni pitäen. Palveluihimme lukeutuvat muun muassa linjastomuutokset, saneeraukset ja huoltopalvelut. Toimimme Savonlinnassa ja lähialueilla. 

Lue lisää teollisuuden sähköasennuspalveluistamme ja pyydä tarjous!

Monipuoliset sähköasennukset teollisuuden tarpeisiin

Teollisuussähköasennuksilla tarkoitetaan muun muassa sähkölaitteiden ja -järjestelmien huoltoa, asennusta ja käyttöönottoa. Toteutamme asiakkaillemme lisäksi kunnossapitopalvelut sekä sähkösaneeraukset. Osaava henkilöstömme takaa ratkaisujen toimivuuden ja lopputuloksen laadukkuuden. Ketteryytemme ansiosta pystymme myös hankkimaan tarvittavat komponentit erilaisiin laitteistoihin nopeasti ja kustannustehokkaasti. 


Teemme teollisuuden sähköasennukset aina turvallisesti ja joustavasti ja jätämme jälkeemme siistin työpisteen. Toimintaamme ohjaavat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden lisäksi laatujärjestelmät ja ohjeet, jotka voivat liittyä esimerkiksi tuotteen tai asentajan turvallisuuteen. Valvomme, että työt tehdään aina oikeaoppisesti ja laadukkaasti. 


Kun tarvitset ammattilaista sähköasentajaa teollisuuden tarpeisiin, ota yhteyttä meihin! Neuvotellaan juuri sinun tarpeitasi vastaava palvelukokonaisuus.

Katso tästä yhteystietomme

Teollisuudelle tarjoamiimme sähköpalveluihin kuuluvat:

  • linjastomuutokset

  • saneeraukset

  • kaapeloinnit ja kytkennät

  • huoltopalvelut

  • vianetsintä/korjaus

  • taajuusmuuttajat

  • moottorit

  • moottorien laakeroinnit.

Teemme myös teollisuusnosto-ovien huollot

Meiltä asiantuntevat asentajat

Me Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:llä toimitamme laadukkaita palveluita rehdisti ja luotettavasti. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että olet asiakkaanamme tyytyväinen toimintaamme ja työnjälkeemme. Panostamme työmme laatuun ja pidämme henkilöstömme ammattipätevyyttä yllä säännöllisin koulutuksin. Osaava henkilöstö on toimintamme ydin ja kaikki asentajamme omaavat työhön tarvittavan koulutuksen ja ammattitaidon.

Puhelin-ikoni

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy hoitaa teollisuussähköasennukset luotettavasti ja joustavasti Savonlinnassa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot