Teollisuuden nosto-ovien huolto, asennus ja korjaus Savonlinnassa ja lähialueilla

Katso yhteystietomme

Tarvitsevatko nosto-ovesi kunnossapitoa tai uusimista? Linnan Sähkö ja Tarvike Oy hoitaa teollisuuden nosto-ovien huollot ja asennukset ammattilaisen ottein Savonlinnassa ja lähialueilla. Kunnostamme kaikenlaiset nosto-ovet aina tuotantolinjasta käyntioviin tehokkaasti ja asiantuntevasti. 

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset luotettavan ammattilaisen palveluita!

Toimivat ovet edistävät turvallista työntekoa

Jotta nosto-ovien käyttö on turvallista ja mutkatonta, on tärkeää, että ovet on asennettu oikeaoppisesti ja huollettu tasaisin väliajoin. Ovien ja niiden turvalaitteiden toimivuus on tärkeää työn sujuvuuden kannalta. Turvallisen lopputuloksen takaamiseksi kannattaa nosto-ovien huolto, kunnossapito ja asennukset ulkoistaa ammattilaisen huoltoyhtiön tehtäväksi. 

Tarjoamme kustannustehokkaat ja kokonaisvaltaiset palvelut ovien huoltoon joko kertaluontoisesti ja huoltosopimuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nosto-ovien kunnossapidosta!

Katso yhteystietomme

Tarjoamme kattavat palvelut sopimusasiakkaille

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:n huoltosopimus takaa sen, että ovesi tarkistetaan säännöllisesti ja että mahdolliset viat korjataan nopeasti ja tehokkaasti, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa suuria vahinkoja. Sopimusasiakkaanamme voit luottaa siihen, että olemme nopeasti apunasi, kun tarvitset asiantuntevaa ovipalvelua. Huoltosopimuksemme pitää sisällään seuraavaa:

  • Laadimme kohteelle tarkan huolto-ohjelman, jolla taataan nosto-ovien toimivuus ja turvallisuus.

  • Huollamme ovet ohjelman mukaisesti.

  • Teemme kirjallisen raportin huoltoon liittyvistä asioista, kuten esiin tulleista poikkeamista ja tehdyistä toimenpiteistä.

  • Sovimme mahdollisista korjaustoimenpiteistä asiakkaan kanssa.

  • Teemme työn niin, ettei siitä koidu haittaa tuotannolle.

  • Takaamme, että apu on nopeasti ja helposti saatavilla, ja että ovenne toimivat mutkattomasti ja pysyvät kunnossa pitkään.

Puhelin-ikoni

Toimivat ovet takaavat sujuvan työnteon! Linnan Sähkö ja Tarvike Oy tekee nosto-ovien huollot, asennukset ja korjaukset Savonlinnassa ja ympäryskunnissa. Kysy lisää!

Yhteystiedot