Asennamme ilmalämpöpumput Savonlinnan seudulla

Katso tästä yhteystietomme

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy asentaa korkealaatuiset ilmalämpöpumput Savonlinnassa ja lähikunnissa. Asennamme ilmalämpöpumppuja kaikkiin tarvittaviin kohteisiin aina omakotitaloista vapaa-ajanasuntoihin ja taloyhtiöihin. Kun asioit kanssamme, saat valmiin paketin aina asennuksesta käyttöönotto-opastukseen saakka. Kysy lisää, annamme mielellämme lisätietoa ratkaisuistamme!

TUKES:n valtuuttama asentaja tietää mitä tekee

Tiesithän, että ilmalämpöpumppua ei kuka tahansa voi asentaa. Ilmalämpöpumpun asennuksen voi suorittaa laillisesti vain siihen pätevöitynyt asentaja. Kylmäaineen käsittelyssä vaaditaan TUKES:n rekisterissä oleva kylmäainelupa ja sähköasennuksia varten sähköasennusoikeudet. Kun asentajana on ammattilainen, tehdään asennus turvallisesti. Samoin sisä- ja ulkoyksiköt sijoitetaan parhaalle mahdollisella paikalle hyötysuhteet huomioiden. Myös takuuasiat pysyvät kunnossa, kun asennuksen on tehnyt ammattilainen.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Huomiothan, että voit saada verovähennystä ilmalämpöpumpun asennuksesta. Vähennys koskee vain työn osuutta, ja sen voit saada kotisi tai vapaa-ajan asunnollesi tehdystä asennuksesta. Samoin isovanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnolla tehty asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Pyydä tarjous ­– meiltä löydät ratkaisut edullisesti!

Mitä ilmalämpöpumppu sitten maksaa? Meiltä löydät laadukkaat, mutta kohtuuhintaiset ilmalämpöpumput moneen malliin, joten kysythän lisää. Asennamme hyväksi havaitut LG- ja GREE-ilmalämpöpumput kaikkiin tarvittaviin kiinteistöihin.

Ota yhteyttä
  • LG
  • Gree
Puhelin-ikoni

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy asentaa ilmalämpöpumput Savonlinnan seudulla. Soita!

Yhteystiedot