Energiatehokkuuden kartoitukset Savonlinnasta

Katso tästä yhteystietomme

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy kartoittaa kiinteistöautomaation saneeraustarpeet mm. taloyhtiöissä. Älykkäillä ratkaisuilla on mahdollista saavuttaa vuositasolla huomattavia säästöjä kiinteistön energiataloudessa sekä parantaa asumismukavuutta, siksi kartoitus on voi olla ajankohtaista kiinteistössäsi. Kun tarvitset lisätietoa kiinteistösi energiatehokkuudesta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Meiltä saat kartoitukset Savonlinnan ja lähikuntien alueelle.

Ennakoi - tunnista tulevaisuuden saneeraustarpeet ajoissa

Kartoituksen jälkeen voimme tarjota ratkaisuja energiatehokkuuden parantaiseen sekä suunnitella asteittaisen saneerausohjelman. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä kerralla, vaan huomioimme tulevaisuuden saneeraustarpeen ja hoidamme kiireellisimmät ongelmat ensin. Näin kustannukset jakaantuvat useammalle vuodelle ja toteutuksia voidaan tehdä sopivassa tahdissa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

010 318 3700 / myymala@linnansahko.fi

Ota yhteyttä

Millaisilla keinoilla energiatehokkuutta nostetaan nopeastikin?

Esimerkiksi poistopuhaltimien ohjauksen liittäminen osaksi kiinteistöautomaatiota on nopea tapa aikaansaada säästöjä. Automaation avulla voidaan ohjata ilmanvaihtoa eikä puhaltimia tarvitse välttämättä käyttää aina täydellä teholla, jolloin saadaan laskettua energiankulutusta ja parannettua asumismukavuutta.

 

Energiatehokkuudessa saavutetaan säästöjä nopeasti, kun huomioidaan ulkolämpötilat ja sääennusteet puhaltimien sekä lämmityksen ohjauksessa. Automaatio on laajennettavissa helposti myös lämmitykseen ja valaistukseen, jotta saavutetaan energiatehokkuutta kaikilla osa-alueilla.

Yhteystiedot

Paikallinen kumppani on tehokas ja joustava

Kun valitset paikallisen asiantuntijan energiatehokkuuden kartoittamiseen, suunnitteluun ja toteutukseen, saat luotettavaa ja tuttua palvelua. Meiltä saat nopeasti apua ongelmatilanteeseen, etkä maksa turhaan ylimääräistä, sillä olemme aina lähellä. Olemme tavoitettavissa hätätapauksissa myös virka-ajan ulkopuolella.

Ota yhteyttä
Puhelin-ikoni

Miten nostaa energiatehokkuutta? Linnan Sähkö ja Tarvike Oy Savonlinnassa kartoittaa ja saneeraa kohteesi kustannustehokkaasti!

Yhteystiedot