Monipuoliset sähköasennukset lujalla ammattitaidolla Savonlinnasta

Katso tästä yhteystietomme

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy tekee kiinteistöjen sähköasennukset yksityis- ja yritysasiakkaille laadukkaasti ja ammattitaidolla. Palvelukokonaisuutemme kattaa sähkövikojen etsinnät ja korjaukset, huollot sekä sähköremonttien teon. Toimimme Savonlinnan lisäksi myös lähialueilla, noin 100 kilometrin säteellä. 

Kun tarvitset tekijää sähköasennukselle tai muihin sähkötöihin, soita meille tai tule käymään myymälässämme!

Turvalliset sähkötyöt kiinteistösi tarpeisiin

Palveluihimme kuuluvat kattavat kiinteistöjen sähkötyöt. Teemme lujalla alan osaamisella sähkövikojen etsinnän ja korjaukset, sähköremontit ja modernisoinnit sekä vesivahinko- ja myrskyvauriokorjaukset. Teemme siis esimerkiksi kesämökkien ja muiden kiinteistöjen sähköistykset, myrskyn aiheuttamien vikojen korjaukset sähköverkossa ja vaikkapa kerrostalon porraskäytävävalaistuksen modernisoinnit. 


Meiltä onnistuvat monipuoliset ja innovatiiviset sähkötyöt turvallisesti ja varmoin ottein. Saat meiltä myös vakuutusyhtiötä varten lausunnon vahinkojen laajuudesta.

Tiesitkö, että yksityisasiakkaana sinun on mahdollista saada palveluistamme kotitalousvähennystä? Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä

Sähköviat kuntoon osaavin ottein

Sähkövika tulee aina selvittää nopeasti sen sattuessa. On tärkeää, että vian perimmäinen syy löydetään ja korjataan nopeasti, jotta vältytään tuhoisilta seurauksilta. Sähköviat johtavat vuosittain kiinteistöpaloihin, joten on ensiarvoisen tärkeää, että ne hoidetaan kuntoon ripeästi ammattilaisen toimesta.

Me Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:llä pystymme reagoimaan nopeasti ja tulemaan paikalle pikimmiten vian havaittuasi. Teemme perinpohjaisen selvityksen siitä, mikä on ongelman aiheuttaja, ja korjaamme sen tehokkaasti kuntoon. Rehti palvelu ja laadukas työnjälki on valttikorttejamme, joten voit luottaa siihen, että hommat tehdään kerralla kuntoon.

Kun etsit sähköalan ammattilaista, jolta hoituvat sähköasennukset ja muut kokonaisvaltaiset ratkaisut, kutsu paikalle Linnan Sähkö ja Tarvike Oy!

Yhteystiedot

Palvelut taloyhtiöille ja kiinteistönhuollolle

Yksi tärkeimmistä palveluistamme on taloyhtiöille, liikekiinteistöille ja laitoksille toteuttamamme kunnossapito ja huolto. Tähän kuuluu sähkövikojen selvittäminen ja niiden korjaus sekä säännöllisin väliajoin toteutettavat sähkölaitteistojen huollot. 


Toimimme suoraan taloyhtiöiden sekä isännöitsijöiden ja kiinteistöhuoltojen tilaamana. Toimitamme myös valaisimet, loisteputket, LED-valot ja PL-putket huoltoyhtiöille nettohinnoin.

Ota yhteyttä
Puhelin-ikoni

Kiinteistöjen sähköasennukset yksityis- ja yritysasiakkaille Savonlinnassa ja ympäryskunnissa tekee Linnan Sähkö ja Tarvike Oy. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot