Aurinkosähkö on tulevaisuuden ratkaisu – teemme järjestelmien asennukset Savonlinnassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Uusiutuva aurinkosähkö on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa energiaa kotiin, lomakiinteistöön sekä isompiin kohteisiin kuten liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Linnan Sähkö ja Tarvike Oy toimittaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja tarvikkeita ympäri Suomen. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme aurinkopaneelien asennukset Savonlinnassa ja lähialueilla. Hyvällä suunnittelulla maksimoidaan järjestelmän tehokkuus. 

Lue lisää aurinkosähköstä ja sen hyödyistä ja tilaa meiltä järjestelmät ja asennukset!

Aurinkosähköstä on moneksi

Aurinkosähköä syntyy, kun auringonvalo muutetaan sähkövirraksi sen osuessa aurinkopaneeleihin. Aurinkopaneelit eivät tuota melua tai vaadi aktiivista kunnossapitoa ja paneeleiden käyttöikä vaihtelee usein kahdestakymmenestä kolmeenkymmeneen vuoteen. Aurinkoenergia on siis helppo ja käyttömukava ratkaisu kodin sähkötarpeisin. 


Myymälässämme on nähtävillä toiminnassa oleva 3,35 kW GRID -järjestelmä, jonka teholukemat ja seurattavat tiedot ovat näkyvillä reaaliajassa suurella näytöllä. Pääset siis tutustumaan laitteistoon ja näet, miten se toimii käytännössä! 


Kysy meiltä lisää aurinkoenergiasta tai tilaa oma aurinkosähköjärjestelmäsi paikalleen asennettuna!

Katso tästä yhteystietomme

Meiltä saat monipuoliset ja kestävät aurinkosähköratkaisut

Saat meiltä verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät paikoilleen asennettuina kilpailukykyiseen hintaan. Järjestelmää suunnitellessa otamme huomioon paitsi järjestelmän toimivuuden myös sen laajennettavuuden, jolloin kannattaa huomioida esimerkiksi paneelien asennustapa ja ilmansuunnat. Jos taas haluat rakentaa paneelien rungot tai tehdä mekaanisen asentamisen itse, hoidamme puolestasi kaapeloinnit, käyttöönoton ja ilmoitusasiat. 


Palveluihimme kuuluu uusien aurinkosähköjärjestelmien asentamisen lisäksi myös vanhojen järjestelmien uusimiset ja modernisoinnit. Järjestelmän nykyaikaistaminen kannattaa, sillä näin sen toimintavarmuus ja tehokkuus paranevat entisestään. 


Tarjoamme maksuttoman konsultaation, jossa kartoitamme veloituksetta tarpeisiisi vastaavan laitekokoonpanon.

Ota yhteyttä
Puhelin-ikoni

Aurinkosähkö on kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Linnan Sähkö ja Tarvike Oy tekee aurinkosähköjärjestelmien asennukset ja uudistukset Savonlinnassa ja lähialueilla. Kysy lisää!

Yhteystiedot