Ammattikeittiöiden ja -pesuloiden koneiden kunnossapito Savonlinnassa ja lähialueilla

Katso tästä yhteystietomme

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:n kohteisiin lukeutuvat myös ammattikeittiöt ja -pesulat. Teemme ammattikeittiö- sekä pesulakoneiden korjaukset ja huollot ammattitaidolla ja ripeästi Savonlinnassa ja lähialueilla, noin 100 kilometrin säteellä. Kunnossapitopalvelumme sisältävät huollon ja korjauksen lisäksi myös tarvittavien varaosien toimittamisen. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta palvelukokonaisuudestamme!

Koneet kuntoon nopeasti

Ammattikäytön koneet ovat jatkuvasti kovalla kuormituksella esimerkiksi laitoksissa, kouluissa ja hotelleissa. Ammattikeittiössä tai -pesulassa tapahtuvien sähkövikojen sattuessa ripeys on ensiarvoisen tärkeää, jotta työt eivät seiso kauemmin kuin on pakko. 


Me Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:llä reagoimme nopeasti ja saavumme paikalle heti kun mahdollista katsastamaan tilanteen. Etsimme vian, teemme mahdolliset varaosatilaukset ja korjaamme koneen nopeasti ja oikeaoppisesti. Näin ammattikeittiö tai -pesula on takaisin täydessä toiminnassa tuota pikaa, eikä työaikaa menee turhaan hukkaan.

Katso tästä yhteystietomme

Olemme valtuutettu huoltoliike

Linnan Sähkö ja Tarvike Oy on seuraavien merkkien valtuutettu huoltoliike: Electrolux, Dieta, Esteri, Kopal ja Meiko. Huollamme laitteet ja koneet aina tarkkuudella ja turvallisesti niiden pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden takaamiseksi. Ammattikeittiön ja pesuloiden koneiston kunto on hyvä tarkistaa ja mahdolliset huoltotoimenpiteet tehdä tasaisin väliajoin. Näin ehkäistään suurempien vahinkojen syntymistä ja edesautetaan työnteon sujuvuutta. 


Jos epäilet, että koneesi tarvitsee huoltoa tai sinulla on muita kysymyksiä sen kunnossapitoon liittyen, autamme mielellämme. Jätä ammattikäytössä olevien koneiden korjaus ja huolto osaavan ammattilaisen tehtäväksi!

Ota yhteyttä
Puhelin-ikoni

Ammattikeittiöiden ja -pesuloiden koneet huoltaa ja korjaa ripeästi ja osaavin ottein Linnan Sähkö ja Tarvike Oy. Toimimme Savonlinnassa ja lähialueilla. Kutsu paikalle osaava ammattilainen!

Ota yhteyttä